YourStage Markt

Your Stage Markt
Musicon pakt uit met een nieuw podium op Parkpop, waar tientallen middelbare scholen en honderden scholieren hun talent tonen. Dit nieuwe podium, met de naam Your Stage, staat naast CultuurSchakel’s People Stage, met korte shows van honderden Haagse amateurs.

Tussen deze twee podia van ‘Het Haags Veld’ wordt met vrolijke tenten een cultuurmarkt gebouwd waar culturele ondernemers en instellingen zichzelf kunnen presenteren aan de 200.000 bezoekers van Parkpop; het doel is om samen nieuwe deelnemers te werven, contact te leggen met scholen en met elkaar te netwerken.

Your Stage Cultuurmarkt biedt organisaties de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk cultureel tarief ruimte te huren. Kosten en ruimte delen met meerdere organisaties is wat ons betreft helemaal goed. Photobooths, mini-voorstellingen, workshops, presentaties.. kom maar op!!!!

Extra ondersteuning bij werven
Om deze eerste editie tot een succes te maken, bieden wij kosteloos een aantal extra’s:
 Een professioneel promotieteam vangt bezoekers op en verwijst ze door binnen de markt.
 Er worden hand-outs uitgedeeld aan de parkpop-bezoekers, waarop uw locatie staat aangeduid.
In aanloop naar Parkpop worden alle Haagse en regionale middelbare scholen benaderd en ingepland – dus veel leerlingen die met hun ouders komen – waardoor wij een beter perspectief kunnen geven op succes.
 Studenten van Buas (Universiteit en Hogeschool van Breda) doen onderzoek voor de stakeholders naar de effectiviteit van de verschillende wervingsmethoden. De resultaten worden gedeeld.