YourStage

Music & Dance awards; Join the battle!
Zit je in een schoolband of dancecrew? Ben jij de beste rapper of breakdancer van jouw school? Ga de battle aan met andere scholen en win een optreden op Parkpop! Daarnaast ontvang je als winnaar een masterclass. Voor de Music and Dance Awards zijn alle bands, zang en dans acts van harte welkom. Alle bands en dansgroepen moeten door een docent worden opgegeven via het emailadres: yourstage@musicon.nl, zodat wij zeker weten dat de benodigde vrijstelling is geregeld. Deelname sluit op 15 april 2016. Bekijk alle regelementen voor het Music and Dance Awards hier.

Cultuur Educatie Festival
Het cultuur educatie festival YourStage geeft 40 middelbare scholen een kijkje in de Haagse cultuur. Het podium is gevuld met verschillende optredens van scholen. Deze optredens vormen samen een battle met als prijs een plek op Parkpop of de Koninklijke Schouwburg. Het festival vindt dit jaar plaats in het Zuiderparktheater op 17 en 18 mei. Blijf op de hoogte en like onze facebook pagina: Yourstage Fest!

Your The Hague Culture Market
Tijdens het festival zal er een cultuurmarkt plaatsvinden. Op deze cultuurmarkt zullen verschillende culturele instellingen en kunst opleidingen jou een kijkje laten nemen in hun culturele aanbod. Doe mee en ga de uitdaging van een gratis proefles aan!

Agenda
5 mei 2018 :              Verkorte voorstelling op de Sena Performer Stage op het Bevrijdingsfestival
17 en 18 mei 2018 :  Verkorte voorstelling op het Your Stage Festival
21 mei 2018:             De grote voorstelling in de Koninklijke Schouwburg
2 juni 2018:               Verkorte voorstelling op Kaderock
24 juni 2018:             Verkorte voorstelling op de PeopleStage op Parkpop