Get On Stage

Get On Stage is the best practice van Nederland uitgeroepen door het LKCA. Get On Stage is een talentontwikkeling project waarbij Stichting Musicon Producties opzoek gaat naar de 50 meest talentvolle jongeren van Den Haag en omstreken. Na een intensieve werving op verschillende middelbare scholen zullen maar liefst 500 jongeren auditie doen om tot de beste 50 te behoren. De geselecteerde jongeren zullen met zijn allen een zelf bedachte voorstelling maken die vervolgens getoond gaat worden op verschillende festivals met als klapper op de vuurpijl een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg. De maakdagen zullen plaatsvinden in de meivakantie in MOOOF onder leiding van verschillende professionals. De kunstdisciplines rap, dans, acteren, producen, muziek en zang zullen verwerkt worden in de voorstelling.

Wij zijn op zoek naar zangers, acteurs, dansers, producers, gitaristen, bassisten, drummers, toetsenisten en rappers. Ook als je een ander instrument bespeelt of iets bijzonders kunt, willen wij dat graag zien. Waarom zou je auditie moeten doen?

  • Gratis advies en coaching van professionele artiesten;
  • Een rapport met je sterke punten, je verbeterpunten en een advies;
  • Kans maken op een showcase om in contact te komen met professionals;
  • Optreden in de Koninklijke Schouwburg, op het Your Stage Festival, Parkpop en op het bevrijdingfestival;
  • Jouw ultieme kans om podiumervaring op te doen in theaters en op verschillende festivals.

Workshops en showcase
Er worden in totaal vijftig kandidaten geselecteerd voor het maken van een voorstelling. De audities zijn in de weekeinden van april bij Musicon en het Koorenhuis. Nadat je geselecteerd wordt gaan we door naar de voorstelling maken. In de meivakantie word je begeleid door bekende coaches bij het maken van een voorstelling. Al jouw idee├źn zijn van harte welkom. Mis deze kans niet en verleg je grenzen!