Get On Stage is the best practice van Nederland uitgeroepen door het LKCA. Get On Stage is een talentontwikkeling project waarbij Stichting Musicon Producties opzoek gaat naar de 50 meest talentvolle jongeren van Den Haag en omstreken. Na een intensieve werving op verschillende middelbare scholen hebben maar liefst 500 jongeren auditie gedaan om tot de beste 50 te behoren. De geselecteerde jongeren zullen met zijn allen een zelf bedachte voorstelling maken die vervolgens getoond gaat worden op verschillende festivals met als klapper op de vuurpijl een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg. De maakdagen zullen plaatsvinden in de meivakantie in MOOOF onder leiding van verschillende professionals. De kunstdisciplines rap, dans, acteren, producen, muziek en zang zullen verwerkt worden in de voorstelling. (Koop je kaartjes voor de voorstelling hier)

Wij zijn op zoek naar zangers, acteurs, dansers, producers, gitaristen, bassisten, drummers, toetsenisten en rappers. Ook als je een ander instrument bespeelt of iets bijzonders kunt, willen wij dat graag zien. Waarom zou je auditie moeten doen?

  • Gratis advies en coaching van professionele artiesten;
  • Een rapport met je sterke punten, je verbeterpunten en een advies;
  • Kans maken op een showcase om in contact te komen met professionals;
  • Optreden in de Koninklijke Schouwburg, op het Your Stage Festival, Parkpop en op het bevrijdingfestival;
  • Jouw ultieme kans om podiumervaring op te doen in theaters en op verschillende festivals;

Workshops en showcase
Er worden in totaal vijftig kandidaten geselecteerd voor het maken van een voorstelling. De audities zijn in de weekeinden van april bij Musicon en het Koorenhuis. Nadat je geselecteerd wordt gaan we door naar de voorstelling maken. In de meivakantie word je begeleid door bekende coaches bij het maken van een voorstelling. Al jouw ideeën zijn van harte welkom.  Mis deze kans niet en verleg je grenzen!

collageSfeer impressie Get on Stage 03-05-2015 t/m 09-05-2015

over YourStage Festival

Dance & Music awards
Join the battle! Zit je in een schoolband of dancecrew? Ben jij de beste rapper of breakdancer van jouw school? Ga de battle aan met andere scholen en win een plek op ParkPop of in de Koninlijke Schouwburg! Laat je school je inschrijven via yourstage@musicon.nl !

Your Stage Festival
Het cultuur educatie festival YourStage geeft 40 middelbare scholen een kijkje in de Haagse cultuur. Het podium is gevuld met verschillende optredens van scholen. Deze optredens vormen samen een battle met als prijs een plek op Parkpop of de Koninklijke Schouwburg. Het festival vindt dit jaar plaats in het Zuiderparktheater op 18 en 19 mei. Blijf op de hoogte en like onze facebook pagina: Yourstage Fest!
 
Your The Hague Culture
Tijdens het festival zal er een cultuurmarkt plaatsvinden. Op deze cultuurmarkt zullen verschillende culturele instellingen en kunst opleidingen jou een kijkje laten nemen in hun culturele aanbod. Doe mee en ga de uitdaging van een gratis proefles aan!


Agenda

 

Agenda
5 mei 2017 : Verkorte voorstelling op de Sena Performer Stage op het Bevrijdingsfestival
18 en 19 mei 2017 : Verkorte voorstelling op het Your Stage Festival
20 mei 2017: Verkorte voorstelling op het Escamp Festival
12 juni 2017: De grote voorstelling in de Koninklijke Schouwburg
25 juni 2017: Verkorte voorstelling op de PeopleStage op Parkpop

IMG_5240Get on Stage crew  2015!

 

 

 

 

Bekijk alle regelementen rondom GET ON STAGE hier